Fenikso kalnų vienišų arbatmedžių dalinės fermentacijos, rūkyta juodoji arbata. Intensyvus gėlių, papajų, dūmų aromatas. Arbata pavadinta ančių mėšlu siekiant atgrasyti kaimynus nuo noro pasisodinti šiuos puikius arbatmedžius.
„Dan Cong“ - vienišas arbatmedis, 'Shui Xian' veislės. Fenikso kalnuose tėra apie 3 000 šių arbatmedžių. Valdžia neleidžia plėsti apsodinto ploto. Seniausiam arbatmedžiui tame regione – apie 900 m. Nuskinta, apvytinta, sukratyta bambukiniuose krepšiuose, fermentuota, du kartus kepinta, rankomis sukta arbata.
Paruošimas: 3 g arbatos užpilti 75˚C vandeniu, lapeliams išsiskleidus, palaukti dar 2 min. ir tuomet mėgautis. Galite plikyti kelis kartus, ir kaskart atsiskleis kitoks skonis.
Plikymo temperatūra - 100 °C
Laikykite tamsioje, sausoje vietoje.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros