Šią prekę galite įsigyti mūsų parduotuvėje Vilniuje, Stumbrų g. 15 ir Klaipėdoje, Liepų g. 20.
Camembert de Normandie - minkštasis, kreminis karvės pieno sūris kilęs iš Normandijos, Prancūzijoje. Jis gaminamas iš nepasterizuoto karvės pieno ir pasižymi švelniu, maloniai karstelėjusiu skoniu. Taip pat, sūris yra padengtas plona baltojo pelėsio plutele.
Puikiai dera su neilgai brandintu šampanu, lengvai salstėjusiu ‘Sauvignon Blanc’, bei Elzaso ‘Riesling’ vynuogių vynu.
Sudedamosios dalys: nepasterizuotas karvės pienas, druska, šliužo fermentai, pieno fermentai.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 1180 kJ / 284 Kcal, riebalai 22 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 16 g, angliavandeniai 0,5 g, iš kurių cukrūs < 0,5 g, baltymai 21 g, druska 1,7 g.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, 5 - 7 °C temperatūroje.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros