Nepasterizuotas, natūralios fermentacijos sidras.
Šis Cidre Bouche Brut sidras gaminamas tradiciniu metodu:
Rankiniu arba mechaniniu metodu surenkamas obuolių derlius, nuplaunama ir sutraiškoma. Gautas minkštimas su sultimis pilamas į atvirus kubilus, kad sultys įgautų tinkamą spalvą ir atsiskleistų aromatai. Minkštimas spaudžiamas sultims išgauti, nedaroma filtracija. Lėta fermentacija trunka nuo 1 iki 4 mėnesių, natūralaus putojimo susidarymas butelyje trunka iki 3 mėnesių.
Aukso spalvos su oranžiniu atspalviu.
Aromate juntami prinokę vaisiai (labiausiai obuoliai). Turtingo skonio, gero balanso tarp saldumo ir kartumo, juntamas sausumo pojūtis.
Patiekti 8-10°C kaip aperityvą, "kir normand" kokteiliui gaminti (su juodųjų serbentų likeriu Creme de Cassis), prie virtos kiaulienos, griliuje keptų mėsos patiekalų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros