Ši prekė nepristatoma į namus. Įsigyti galite mūsų parduotuvėje Vilniuje, Stumbrų g. 15 ir Klaipėdoje, Liepų g. 20.
Brandintas pasterizuoto karvės pieno sūris. Gaminamas tradiciniu būdu – sūrį apsukant eglės žieve, taip sukuriant išskirtinį skonį ir miško paklotės aromatus. Sūris - minkštas, kremiškas. Tai vasarinis mondoras (Mont d'Or), tik gaminamas mažesnis.
Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės pienas, renetas - šliužo fermantas, druska, pieno fermentai.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų.
Energinė vertė (100 g) : 1128 kJ / 272 kcal, riebalai 22 g, sočiųjų riebalų rūgščių 14 g, angliavandeniai < 0,5 g iš jų cukrų < 0,5 g, baltymai 18 g, druska 1,5 g.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, 5 - 7 °C temperatūroje.