Ši prekė nepristatoma į namus. Įsigyti galite mūsų parduotuvėje Vilniuje, Stumbrų g. 15 ir Klaipėdoje, Liepų g. 20.
Minkštasis sūris iš karvės pieno ir grietinėlės, pagardintas trumų sluoksnių viduje. Brandinamas rūsiuose mažiausiai 3 savaites, ir 2 savaites medinėse dėžutėse. Ilgiau brandinant, sūris tampa kremiškesnis. Pasižymi prieskonišku bei kremišku skoniu, bei tvirtesniu aromatu.
Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės pienas, grietinėlė, trumai (2%) (Tuber aestivum, alyvuogių aliejus, aromatai), druska, šliužo fermentas, pieno bakterijos.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų.
Energinė vertė (100g) : 1629 kJ / 395 kcal, riebalai 40 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 27 g, angliavandeniai 3 g, iš kurių cukrūs 0 g, baltymai 8 g, druska 1 g.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, 5 - 7 °C temperatūroje.