Ši prekė nepristatoma į namus. Įsigyti galite mūsų parduotuvėje Vilniuje, Stumbrų g. 15 ir Klaipėdoje, Liepų g. 20.
Minkštas, plautos žievelės sūris pagamintas iš nepasterizuoto karvės pieno. Šis sūris turi saugomą kilmės nuorodą ir yra gaminamas Prancūzijoje, Haute-Savoie regione, esančiame prie Alpių kalnų.
Minkštesnis nei Bri sūris, kremiškas, riešutiško skonio ir stipraus žoliško kvapo. Sūris keturias savaites brandinamas urvuose arba drėgnuose akmeniniuose rūsiuose. Kas dvi dienas plaunamas išrūgomis, dėl to žievelė yra ruda, pasidengusi plonu baltojo pelėsio sluoksniu. Sūris puikiai tinka su švelniu vynu iš Bordo regiono, brandesniais burgundiškais ‘Pinot Noir’ vynuogių veislės vynais.
Sudedamosios dalys: nepasterizuotas karvės pienas, šliužo fermentai, druska.
Sudėtyje yra pieno produktų.
Energinė vertė (100g) : 1360 kJ / 328 kcal, riebalai 27,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 18,8 g, angliavandeniai < 0,5 g, iš kurių cukrus < 0,5 g, baltymai 19,9 g, druska 1,2 g.
Laikyti 4 - 8 laipsnių temperatūroje.