Ispaniškas džinas gaminamas iš grūdų distiliato ir kadagio uogų, augančių kalnuose netoli Vilafranca (Penedeso regiono sostinė) miesto. Tai London Dry stiliaus džinas.
Džinas pasižymi stipriu aromatu, kuriame dominuoja kadagiai, bei citrusinių vaisių natos. Burnoje - sodrus, prieskoniškas, su subtiliomis Viduramžio jūros kadagio užuominomis. Ilgas, malonus, rafinuotas poskonis, su juodojo pipiro natomis.
Idealiai tiks į klasikinius kokteilius, mėgautis vienu ar su ledukais. Tiekti 16 - 18 ºC.
Iš Katalonijos kilusioje Mascaró šeimoje jau trečios kartos atstovai daro vyną. Šeima gamina ne tik kavą (cava), bet ir baltąjį, rožinį, raudonąjį vyną bei kokybišką brendį. Ji geba senąsias tradicijas derinti su moderniomis technologijomis. "Mascaró" brendžiai gaminamas pagal specialias šeimos receptūras, naudojant dvigubą distiliavimo sistemą. "Mascaró" brendžiai yra šios šeimos vizitinė kortelė. "Mascaró " vynai brandinami Taragonos regione, šeimos vynuogynuose, anksčiau priklausiusiuose vienuoliams. "Mascaró " gėrimų gamybos procesas griežtai kontroliuojamas pačių šeimininkų – nuo vynuogių surinkimo iki išpilstymo į butelius.