Šią prekę galite įsigyti mūsų parduotuvėje Vilniuje, Stumbrų g. 15 ir Klaipėdoje, Liepų g. 20.
Mėlynojo pelėsio, šviežio avies pieno sūris iš Aveyrono, Prancūzijos. Trapus, drėgnas Rokforas yra ypatingo, su niekuo nesupainiojamo skonio: iš pradžių švelnus, sviestiškai saldus, tačiau pelėsis pakankamai aštrus. Šiuo metu sūrį gali gaminti tik 7 gamintojai.
Puikia dera su saldžiaisiais vynais iš Soterno (Prancūzija, Bordo), Porto (Portugalija) ar ‘Muscat’ vynuogių vynais.
Sudedamosios dalys: nepasterizuotas avių pienas, druska, pieno fermentai, renetas, roquefort pelėsis (penicillium roqueforti).
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 1572 kJ / 379 kcal, riebalai 32 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20 g, angliavandeniai 1,8 g, iš kurių cukrūs 0 g, baltymai 21 g, druska 3,6 g.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, 5 - 7 °C temperatūroje.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros