Vynas daromas iš 10 vynuogynų mišinio - Campo a Pitti, Casavecchia, Casetto, Castellino, Campo a Prato, Montanino, Pratolino, Santa Caterina, Santa Maria Novella, Vignavecchia. Vynmedžiai auga daugiausia akmenuotame smėlyje ir trijuose vynuogynuose vyrauja molio dirva. Vynuogynai išsidėstę 400/500mvjl, jų ekspozicija- pietūs, pietryčiai, pietvakariai.
Vynuogės renkamos rankomis. Vynas 12 mėnesių brandintas didelėse Slovėniško ąžuolo statinėse.
Šviesios rubino spalvos vynas pasižymi galingu šviežių raudonų uogų aromatu. Burnoje vynas daugiau nei vidutinio kūno, kuriame juntami, struktūrą suteikiantys, uogiški taninai bei prisirpusių vyšnių poskonis.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie makaronų su pomidorų ar mėsos padažu, lazanijos, veršienos kepsnių, vidutinio kietumo sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros