• Apie mus
  • Pristatymas
  • Kontaktai
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
Prisijungti
LTEN
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Rinkiniai
  • Paskaitos ir renginiai
  • Alkoholio verslo specialistams
0 vnt. 0.00 €
English
Prisijungti
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Rinkiniai
  • Paskaitos ir renginiai
  • Alkoholio verslo specialistams
  • Apie mus
  • Pristatymas
  • Kontaktai
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
92

Champagne Eric Rodez Cuvee des Crayeres Ambonnay Grand Cru


TipasPutojantis
GamintojasEric Rodez
ŠalisPrancūzija
RegionasŠampanė
ApeliacijaChampagne Grand Cru
Saldumassausas
VynuogėsPinot Noir - 60%, Chardonnay - 40%
Talpa0,75
Stiprumas12% tūrio
7.2 standartiniai alkoholio vienetai (SAV) butelyje
Grįžti į asortimentą
57.00 €
+ ‒

Aprašymas

25% vyno šiam šampanui yra brandinama mažose prancūziško ąžuolo statinėse. 80% vyno nėra įvykusi malolaktinė fermentacija. 

Aukso spalvos, gana intensyvaus aromato, kuriame gėlių ir citrusų kvapai persipina su minerališkumu bei vos juntamomis skrebučio ir mielinės tešlos natomis.

Skonyje juntama gaivi ir pakankamai intensyvi rūgštis, vasarinės uogos ir minerališkumas.

Dozažas 6g/l

 

Patiekimas

Patiekti 6-8 °C kaip aperityvą, prie jūros gėrybių, lengvų užkandžių.

Vertinimas

Stephen Tanzer
Įvertinimas: 92


Apie gamintoją

Ericas Rodezas – aštuntosios kartos vynuogių augintojas, įsikūręs juodųjų vynuogių karalystėje – Ambonė (Ambonnay) miestelyje, klasifikuotame aukščiausia grand cru kategorija. Jis turi vos 6 hektarus brandžių vynuogynų ir per metus pagamina apie 40 tūkstančių butelių šampano. Jo vyno gamybos stilius išsiskiria bazinio vyno fermentavimu ąžuolo statinėse. Ericas šio gamybos būdo subtilybių mokėsi Burgundijoje, Ronos slėnyje ir garsiuose „Krug“ šampano namuose. Po tokios praktikos jis pagaliau ryžosi gaminti savo stiliaus šampaną. Šiuo metu beveik 80 procentų vyno pirminė fermentacija daroma burgundiško ąžuolo statinėse, kur kontroliuojamas malolaktinės fermentacijos virsmas. Erico Rodezo šampano stilius labai panašūs į "Krug" ir "Bollinger". Ericas visiškai nenaudoja herbicidų, pesticidų ir vynuogynus prižiūri vadovaudamasis ekologiniais bei biodinaminiais principais. Didžioji dalis „Eric Rodez“ šampano iš anksto nuperkami šampano entuziastų ir kolekcininkų. www.champagne-rodez.comVisos gamintojo prekės
Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
Primename:

Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros



Wine in moderation
  • Rekomenduojame:
    • Perkamiausios prekės
    • Ekspertų rekomendacijos
    • Privatumo politika
    • Taisyklės
Stumbrų g. 15, Vilnius
T: 8 5 213 84 31
Darbo laikas:
I-V - 10:00 - 20:00
VI - 10:00 - 17:00
Liepų g. 20, Klaipėda
T: 8 46 219675
Darbo laikas:
I-V - 11:00 - 19:00
VI - 11:00 - 17:00
© 2016 Visos teisės saugomos Vyno klubas.
Sukurta Sonaro
  • Prisijungti
  • Registruotis

Prisijungimas


Pamiršau slaptažodį

Prisijungti naudojant


Facebook Google

Naujo vartotojo registracija

person
company
Sutinku gauti informaciją apie specialius pasiūlymus

Slaptažodžio keitimas