Vynas daromas iš 30 skirtingų bazinių vynų, apimančių skirtingus vynuogynus, kaimelius ir derliaus metus. Pinot Noir - iš Verzy, Verzenay, Mailly, Ambonnay, Mardeuil, Louvois. Chardonnay - iš Cuis, Oiry, Oger, Vertus, Moussy ir Chouilly. Pinot Meunier -iš Vincelles, Venteuil, Troissy, Damery, Vandières, Brugny, Chavot, Monthelon ir Pierry.
Vykdoma malolaktinė fermentacija.
Dozažas 34g/l.
Spalva: blyški aukso.
Aromatas: citrusiai vaisiai, kaulavaisiai, biskvitas, minerališkas.
Skonis: salstelėjęs, citrusiniai vaisiai, obuoliai, biskvitas, kreidiškas minerališkumas. Puikus saldumo ir natūralios rūgšties balansas.
Patiekti 6-8 °C temperatūros prie vaisių salotų, švelnių desertų, azijos virtuvės patiekalų, turinčių salstelėjimo.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros