Vynas gaminamas iš derliaus užauginto 12 ha ploto vynuogyne, kuriame gausu senų, daugiau nei 50 metų amžiaus vynmedžių.
Vynuogių sulčių fermentacijos ir maceracijos procesai vyksta nerūdijančio plieno talpose. Po 3 - 4 sav. vynas perkeliamas į prancūziško ąžuolo statines (40% iš jų naujos). 12 - 18 mėn. trunkančio brandinimo metu, vynas yra laikomas kartu su mielių nuosėdomis. Melolaktinis virsmas pilnai įvyksta.
Vidutinio intensyvumo vyšnių atspalvio vynas kvepia raudonųjų uogų aromatais, kuriuos papildo švelnios prieskonių natos. Burnoje vynas sodrus, juntami prinokusių vaisių sultingas skonis, švelnūs taninai.
Patiekti 18 °C temperatūros prie sultingos, minkštos mėsos (išpjovos) kepsnių, griliuje keptų ėrienos šonkaulių ar keptos anties.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros