Vynuogių sultys fermentuotos ir brandintos prancūziško ąžuolo statinėse. Pasibaigus alkoholinei fermentacijai mielių nuosėdos nebuvo pašalintos. Pusė brandinimui skirtų statinių buvo naujos.
Blankios citrinos spalvos vynas pasižymi intesyviais prinokusių citrinų, laimo, tropinių vaisių aromatų. kuriuos papildo meliono, grietinėlės, plombyro, dūmo natos. Burnoje vynas šilkinis, tekstūriškas, lengvai aliejiškas, tačiau gaivi gausi rūgštis vynui suteikai gaivumo pojūtį. Poskonis ilgas, koncentruotas, gaivus. Tinkamas gerti dabar arba brandinti.
Brandinimo potencialas: 2021 - 2029
Patiekti 10-12 C temperatūros prie riebesnės žuvies, paukštienos grietinėlės padaže, minkštų sūrių, apkeptų žalių daržovių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros