Sveikos vynuogių kekės rankomis yra renkamos ir sudedamos ypatingai atsargiai, kadangi šioje proceso dalyje vydnarys atsisako naudoti sulfitus. Vėliau vynuogės iš kiekvieno vynuogyno yra fermentuojamos griežtai atskirai ir griežtai naudojant tik tas mieles, kurios natūraliai randamos tuose vynuogynuose. Vėliau vynas, priklausomai nuo metų derliaus, yra brandinamos apytiksliai 13 mėnesių 228 litrų prancūziško ąžuolo statinėse. Vynuogynų vidutinis amžius yra 60 metų, o dirvožemyje dominuoja molis ir kalkakmenis.
Vynuogės šiam vynui atkeliauja tik iš dviejų vynuogynų:Les Chalandins ir Hautes Maizières.
Vidutinio intensyvumo rubino spalvos vynas pasižymi raudonųjų uogų, medžio dūmo, kedro, vanilės aromatais. Delikačios ir švelnios struktūros vynas burnoje išsiskyria šilkinais taninais ir ypač ilgu, uogišku poskoniu.
Brandinimo potencialas: iki 2033 metų.
Patiekti 14-16°C prie patarškos, anties patiekalų, ėriuko šoklauliukų ar jautienos tartaro. Taip pat, daugiaryžis su baravykais arba omaras yra nuostabūs palydovai šiam vynui.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros