Nebbiolo vynuogės surenkamos iš cru augavietės Ginestra. Vyną taip pat papildo tų metų sveikiausios Barbera vynuogių veislės uogos. Vidutinis vynmedžių amžius: Nebbiolo 20 m., Barbera - 40 m.
Vynuogių sulčių fermentacija ir brandinimas vykdytas atskirai. Brandinta prancūziško ąžuolo statinėse 16 - 18 mėn.
Vynas kvepia spanguolėmis, figomis, braškėmis, avietėmis, džiovintomis slyvomis, vytinta mėsa, kedro riešutais, juodaisiais pipirais.
Vyno brandinimo potencialas iki 2030 metų.
Tiekti 16-18 °C temperatūros prie žvėrienos patiekalų, laukinės paukštienos, jautienos troškinių su miško grybais ar trumais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros