Vynas gaminamas iš vynuogyno, kurio dalis pasodinta 1948 metais, kita dalis- 1989 metais La Morra subzonoje. Vynmedžiai auga smėlio ir molio dirvoje, vynuogynų ekspozicija - pietūs, pietryčiai.
Vynas su žievelėmis mirkytas 3-4 dienas, po to 18 mėn. brandintas ąžuolo statinėse.
Rubino spalvos vynas kvepia rožėmis, raudonomis uogomis, balzamiku, jaučiamas dūmo, vytintos mėsos aromatas. Vidutinio tvirtumo, gaivus, švelnus, prieskoniško poskonio.
Rekomenduotinas vyno vartojimas -2019/2025 metai.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie raudonos mėsos patiekalų, minkštų - vidutinio kietumo sūrių, makaronų ar šaltų mėsos užkandžių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros