Chenin Blanc vynuogės šiam vynui yra renkamos iš ypač mažo derlingumo vynuogyno Perdeberg regione, netoli Paarl. Uogos renkamos rankomis vėsiais ankstyvais rytais. Vyno fermentacija vyksta plieninėse talpose, o fermentacijai pasibaigus vynas 2 mėnesius laikytas su mielemis prieš jį stabilizuojant ir išpilstant į butelius.
Vasariško meliono, šieno aromatų, papildytų prieskoniškomis natomis. Vaisiškas, gaivus ir traškios rūgšties, tačiau burnoje kremiškos tekstūros vynas puikiai ir nesunkiai derinamas prie žuvises, jūros gėrybių patiekalų, salotų, šaltų mėsos užkandžius, termiškai neapdorotų daržovių.
likutinio cukraus kiekis: 1,7g/l
Tiekti 8-10 °C temperatūros kaip aperityvą ar prie žuvies, jūros gėrybių patiekalų ar salotų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros