Putojantis vynas daromas "Charmat" metodu. Didelėse nerūdijančio plieno talpose vykstančios vynuogių sulčių fermentacijos metu yra naudojamos atrinktos kultūrinės mielės. Misa lėtai fermentuojama slėginėse nerūdijančio plieno talpyklose (autoklavuose). Norint pasiekti gerą skonį, aromatą, eleganciją, konsistencijos ir puikaus skonio balansą, vynas šiose talpyklose laikomas nuo iki 3 mėnesių. Pasibaigus fermentacijos procesui, vynas 120 dienų laikomas atvėsintas. Tai yra stabilizavimo procesas.
Spalva: blyški aukso.
Aromatas: tropiniai vaisiai, citrusai, akacijų žiedai.
Skonis: šviežias, lengvas, salstelėjęs, vaisiškas, gėliškas.
Tiekti 8 °C temperatūros, kaip aperityvą ar su lengvais užkandžiais bei ne itin saldžiais kepiniais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros