Vynuogės vynui auginamos Treiso ir Serralunga vynuogynuose. Fermentacija ir 6 mėn. brandinimas vyksta ąžuolo statinėse.
Vyno aromate ir skonyje juntami tropinių vaisių, gėlių, citrusų aromatai. Intensyvus, svarus, elegantiškas, minerališkas, labai ilgo poskonio vynas.
Patiekti 8-10 °C tempetatūros prie sodrių žuvies patiekalų, rizoto su grybais, baltos mėsos kepsnių, brandesnių sūrių.
Gaja šeima šiaurės vakarų Italijos Pjemonto regione gyvuoja nuo XVII a. vidurio, o vyną Barbaresko kaimelio apylinkėse gamina nuo 1859 metų. Keturios Gaja šeimos kartos, siekdamos išskirtinės vyno kokybės, vyninę išgarsino ne tik Italijoje, bet ir visame pasaulyje. Šiuo metu Pjemonte vyninė gamina tiek klasikinius barbareskus ir barolus, tiek įdomius ir išskirtinius "Langhe DOC" raudonuosius bei baltuosius iš tarptautinių vynuogių veislių. Šeimai taip pat priklauso du ūkiai Toskanoje: "Ca'Marcanda" Bolgeryje, kur gaminami "supertoskaniečiai", ir "Pieve S. Restituta" Montalčino miestelio apylinkėse, gaminantis "Brunelo di Montalcino" vynus. Šiems ūkiams būdingi ypač aukšti kokybės standartai ir tai, jog vynuogės "Gaja" vynams skinamos tik šeimai priklausančiuose vynuogynuose.
Visos gamintojo prekėsJau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros