Vynuogės, kartu su koteliais, yra pristatomos į vyninę ir yra sortiruojamos rankomis. Vėliau vynuogės yra švelniai spaudžiamos ir gravitacijos pagalba nukreipiamos į reguliuojamos temperatūros talpas, kuriose vyksta tiek alkoholinė ir malolaktinė fermentacijos. po fermentacijos proceso vynas su žievelėmis papildomai laikomas 21 dieną,- tai daroma norint sušvelninti taninų sukuriamą sutraukimo pojūtį.
Violetinės spalvos aromatingas vynas kvepia gėlėmis, papildytomis juodosiomis uogomis. Burnoje vynas pilno kūno, svarus, ypač švelnių, tačiau gausių taninų. Poskonis ilgas ir tolygus.
Tiekti 16-18 °C temperatūros su žvėrienos, ėrienos ar keptos jautienos patiekalais, mėsos troškiniais, kietais brandintais sūriais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros