Vynas gaminamas iš vėlyvojo rinkimo vynuogių, paveiktų kilniojo puvinio. Likutinio cukraus vyne – 190,7 g/l, rūgštingumas – 7,1 g/l. Vynas brandinamas 20 mėnesių, „Chardonnay“ vynas – naujose nedidelėse prancūziško ąžuolo statinėse, „Welschriesling“ – 1000 l talpos naujose statinėse. Kvepia abrikosais ir paskrudintais lazdyno riešutais, kvapų puokštę papildo ąžuolo prieskonių ir citrinų žievelių aromatas. Itin tvaraus poskonio, subalansuotas, ilgam brandinimui tinkąs vynas.
Tiekti 10–12 °C prie mėlynojo pelėsio sūrių, ančių kepenėlių pašteto, riešutų, ne itin saldžių desertų arba gerti vieną.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros