Vynas daromas iš atskiro "Pora" vynuogyno, augančio kalkakmenio ir molio dirvožemyje. Fermentacija vykdyta 30°C temperatūroje, maceracija truko 32 dienas. Vykdyta malolaktinė fermentacija. Vynas 36 mėn. brandintas didelėse ąžuolo statinėse ir 9 mėn. butelyje. Išpilstytas į butelius 2019 m. birželio mėn. Viso pagaminta 16.666 buteliai.
Vynas kvepia džiovintomis spanguolėmis, pušies žieve, balzaminio acto padažu, vytinta mėsa. Solidžių taninų, pilno kūno, elegantiškas.
Tiekti 16–18 °C prie raudonos mėsos/žvėrienos troškinių su miško grybais/trumais, ant griliaus keptų kepsnių, brandintų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros