Tai vienas garsiausių Toskanos regiono vynų, pagamintų naudojant klasikines Bordo regiono vynuoges.
2015-aisiais - aukščiausia vynuogių kokybė: puikiai subrandintos, traškios ir labai sveikos.
Vynmedžiai auga molingame kalkakmenio dirvožemyje 100/400 metrų virš jūros lygio. Rankomis renkamų vynuogių derlius nuimtas rugsėjo mėnesį. Cabernet Franc - rugsėjo viduryje, Cabernet Sauvignon - rugsėjo pabaigoje. Fermentacija vykdoma nerūdijančio plieno talpose nuolat palaikant 30/31° C temperatūrą. Cabernet Franc maceracija truko 12/15 dienų, Cabernet Sauvignon - 10/13 dienų. Po malolaktinės fermentacijos, kuri vyko metalo talpose, vynas 24 mėnesius brandintas nedidelėse prancūziško ąžuolo statinėse (trečdalis iš jų naujos) ir keletą mėnesių butelyje.
Patiekti 16–18 °C temperatūros prie brandintos jautienos kepsnių, žverienos troškinių, kietų brandintų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros