Raudonasis sausas
Brouilly - piečiausias, didžiausias cru, vietomis padengtas melsvu dioritu (400 mln. metų senumo magminė uoliena!), rožiniu granitu su kalkakmenio salelėmis. Vynas apvalus, subtilus, minerališkas, atsiskleidžia per vidutinius taninus ir slyvienės, braškių bei raudonųjų serbentų, eukalipto akcentus. Maceracija vykdyta 15 dienų kartu su šakelėmis. Vynas 9 mėn. brandintas cementinėse talpose.
Tiekti 14 - 16°C prie keptos anties krūtinėlės, kalakutienos, grilyje keptų veršienos patiekalų, mėsainių, tuno, vidutinio kietumo arba brandintų (Epoisses) sūrių.
A tasty Brouilly with notes of cherry stones, plums and a hint of eucalyptus. It’s medium-bodied with excellent balance of ripeness and freshness. Drink now.
Lord Jules de Souzy, lived in Château de la Terrière during the 19th century and developed its reputation for the fine wines it produced. The range of wines Jules de Souzy – our winemaker range – is named in his honour. Jules de Souzy grapes are sourced from high density vineyards primarily in the Mâconnais and Beaujolais, and the wines vinified using traditional processes. We have an overriding respect for quality and the sustainable approaches utilised in the different vineyards.