Vilnius

Klaipėda

Larnaudie duck liver terrine with boletus moshrooms 65 g

The actual product may vary from the images shown on the website.

Larnaudie duck liver terrine with boletus moshrooms 65 g

5,00

Aprašymas

Anties kepenėlių terinas su baravykais. 

Sudedamosios dalys: kiaulienos kakleliai ir kepenys, antienos mėsa 22%, antienos širdelės 10%, rehidratuoti baravykai 6%, serbentų želė, druska, kiaušiniai, grietinėlė, česnakai, pipirai, konservantai: natrio nitratas (E250).

Energinė vertė (100g): 928 kJ / 223 kcal, riebalai 17 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6 g, angliavandeniai 2 g, iš kurių cukrų

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per parą.

Apie gamintoją

1950 metais ponas Jean Larnaudie, su 8 entuziastais įkūrė įmonę, kuri labai greitai tapo pripažinta tiek įvairiose konkursuose, tiek tarptautiniu mastu. Įsikūrusi Figeac en Quercy miestelyje Prancūzijoje „Jean Larnaudie" kompanija jau beveik 60 metų saugo savo kraštui būdingos virtuvės paslaptis ir delikatesų gaminimo patirtį, kur kepenėlės foie gras gamybai yra itin kruopščiai atrenkamos, o tikrasis foie gras vis dar gaminamas rankomis tradiciniu metodu. 2005 foie gras oficialiai tapus Prancūzijos kultūros paveldu, “Jean Larnaudie” laiko savo pareiga saugoti foie gras gamybos filosofiją, tradicijas ir kokybę ir teigia, kad “kiekvienas receptas sukurtas Larnaudie yra aromatingų ir rafinuotų akimirkų pažadas”.

Jums galėtų patikti