Raudonasis sausas
Vynas - karboninės maceracijos produktas. Gražiausios ir sveikiausios kekės buvo švelniai supiltos į indą, kuris buvo pripildytas anglies dioksidu. Uogose fermentacija vyko naudojant pačių vynuogių mieles, taip suteikiant vynui būdingą vaisių ir uogų aromatą bei skonį. Maždaug po dviejų savaičių vynuogės buvo išspaustos, fermentacija buvo tęsiama. Dėl šių procesų derinio vynas buvo pagamintas praėjus maždaug dviem mėnesiams po derliaus nuėmimo. Dėl ypač greitos vynuogių kelionės iš vynuogyno į butelį gaunamas šviežias ir lengvas vynas.
Laukinių braškių, žemuogių, miško aviečių aromatų.Gaivus, minkštas.
Sulfitų kiekis vyne: 54 mg/l
Likutinis cukraus kiekis- 0,2 g/l
Rūgšties kiekis: 6,16g/l
Tiekti 12-14 °C temperatūros prie skrudinto fazano, karamelizuotos žąsies krūtinėlės, miško grybų ir baklažanų troškinio.
Respect for tradition, living in generations, participation in the miracle of creation and belief in the future of our beautiful planet, are values that influence Magula winery.