Raudonasis sausas
Markowitsch M1 vynas gaminamas tik išskirtinio derliaus metais. 2020 - ieji puikaus derliaus metai, nuimtas visiškai sveikas derlius, buvo išvengta bet kokios ligos. Fermentacija vykdyta 30-32°C temperatūroje mediniuose kubiluose, maceracija 24-30 dienų. Vynas 24 mėn. brandintas prancūziško ąžuolo statinėse ir 500l ąžuolinėse talpose. Vynas žavi subtilumu ir šviežumu. Slyvų, gervuogių, tabako, apelsinų žievelių, aviečių, tamsių vyšnių, cinamono, pipirų, kedro aromatų.
Draugiški taninai suteikia vynui vientisos struktūros, poskonis švelniai sūrokas, todėl vynas gana ryškus.
Likutinis cukraus kiekis - 1,0 g/l.
Rūgšties - 5,5 g/l.
Tiekti 16-18°C prie ant žarijų keptos jautienos ar žvėrienos, raudonos mėsos troškinių su miško grybais.
Winery Gerhard Markowitsch is located in the Carnuntum region. This region is characterized by an arid climate with relatively little rainfall. The total area of vineyards is 39 hectares, they grow traditional grape varieties for this region: Zweigelt, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Gruner Veltliner, Chardonnay and Sauvignon Blanc. Each stage of production takes place under the strict guidance of leading specialists. Today Gerhard Markowitsch wines are popular in many European countries, and their high quality is appreciated by many wine critics.