Vilnius

Klaipėda

Michel Cluizel dark and milk chocolate sweets assorti

The actual product may vary from the images shown on the website.

Michel Cluizel dark and milk chocolate sweets assorti "28 Manufacture" 305 g

43,00

Aprašymas

Visus šokolado megėjus kviečiame atrasti 28 skirtingų kūrinių dėžutę: 28 skirtingi juodojo ir pieninio šokolado saldainiai yra pagardinti įvairiais įdarais - ganašu, praline, karamele.. Be pridėtiniu kvapiklių, bei saldainiams naudojami ingredientai yra pažymėti "Noble ingredients" žyma - garantuojančia aukščiausios kokybės ingredientų naudojimą. Nesvarbu ar esate šokolado megėjas, ar žinovas - šie skanūs saldainiai jus suvilios.

Sudedamosios dalys: kakava, kakavos sviestasmigdolų riešutai, nenugriebto pieno milteliai, konditerinis sviestaslazdynų riešutaigrietinėlė, aviečių pasta (avietės, invertuoto cukraus sirupas), gliukozės sirupas, invertuotas cukrus, stabilizatorius (sorbitolio sirupas), karamelės dribsniai (cukrus, sviestas, nenugriebto pieno milteliai, lieso pieno milteliai, miežių salyklas, druska), vaflis (kviečių miltai, cukrus, sviestas, lieso pieno milteliai, miežių salyklas, druska), spanguolės, medus, emulsiklis (rapsų lecitinas), cukruota apelsino žievelė (apelsinas, cukrus, gliukozės sirupas), pistacijos, kavos pupelės, apelsinų pasta (apelsinų koncentratas, rūgšties reguliatorius: citrinos rūgštis), kakavos milteliai, Espelette pepper, Guerando druska, tirštiklis (pektinas), avietės, kiaušinio baltymas, dažikliai (karminas, kurkuminas), citrinų pasta (citrinos, cukrus), glajinė medžiaga (gumiarabikas, sacharozė, gliukozės sirupas), Burbono vanilės ankštis, glajinė medžiaga (šelakas), imbieras, cinamonas. 

Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, riešutų (lazdynų, migdolų, pistacijų), kiaušinių, gliuteno pėdsakų. 

Energinė vertė (100g): 2325 kJ / 556 kcal, riebalai 39 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20 g, angliavandeniai 41 g, iš kurių cukrų 38 g, baltymai 7 g, druska 0,09 g. 

Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje. 

Apie gamintoją

M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.

Manufacture Cluizel

Manufacture Cluizel

All brand products

Jums galėtų patikti