Vidutiniškai oksiduota ulongo arbata taip pat žinoma kaip Shu Xiang, kuri išvertus reiškia - prinokusi, kvapni. Sausi arbatos lapeliai daug valandų yra švelniai skrudinami, to pasekoje įgauna sodriai žalią ir gelsvą spalvą, bei stiprų aromatą. Užplikytos arbatos kvapas sužavi saldaus skrudinimo tonais, saldžių vaisių, panašių į prinokusių persikus ir ką tik iš orkaitės ištrauktų skrudintų riešutų natas. Skonis - švelnus, rafinuotas, visiškai neaštrus, su ilgai išliekančiu saldumu burnoje. Gurkšnodami daugybę kartų, jausitės visiškai žvalūs, atsipalaidavę ir tuo pat metu kupini energijos.
Paruošimas: 1 g arbatos lapelių užpilti 100 ml 95 °C vandeniu, bei palaikyti 3-4 minutes, priklausomai nuo norimo intensyvumo. Gamintojas rekomenduoja naudoti minkštesnį vandenį.
Laikykite tamsioje, sausoje vietoje.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
„The Chinese Tea Company“ kompanija savo darbą pradėjo, kuomet įmonės įkūrėja, arbatos specialistė Juyan Webster draugams ir pažįstamiems atgabendavo arbatos iš Kinijos. Kasmet kompanijos atstovai keliauja į arbatos regionus Kinijoje. „The Chinese Tea Company“ dirba tiesiogiai su arbatos augintojais tam, kad užtikrintų geriausią arbatos pasirinkimą. Rankų darbas padeda trapius arbatos lapelius paruošti taip, kad jie būtų kuo mažiau pažeisti. Išskirtiniai santykiai ir asmeniniai ryšiai su arbatos augintojais garantuoja naujausią informaciją apie kiekvieną arbatos derlių bei efektyviausias gaminimo technologijas.