Vilnius

Klaipėda

Michel Cluizel chocolate candy assorti

The actual product may vary from the images shown on the website.

Michel Cluizel chocolate candy assorti "Break in Paris" 180 g

26,00

Aprašymas

Elegantiška dėžutė iliustruojanti pasivaikščiojimą šalia Eifelio bokšto, kurios viduje slepiasi gurmaniškų šokoladinių saldainių asorti: kavos pupelės padengtos juoduoju šokoladu, 6 skirtingų skonių šokoladiniai saldainiai, bei traškūs migdolai ir lazdynų riešutai juodajame šokolade.

Sudedamosios dalys: kakava, cukrus, kakavos sviestas, migdolų riešutai, kavos pupelės, lazdynų riešutai, nenugriebto pieno milteliai, aviečių pasta (avietės, invertuoto cukraus sirupas), konditerinis sviestas, karamelės dribsniai (cukrus, sviestas, nenugriebto pieno milteliai, lieso pieno milteliai, druska), grietinėlė, emulsiklis (rapsų lecitinas), glazūra (gumiarabikas, sacharozė, gliukozės sirupas), stabilizatorius (sorbitolio sirupas), invertuotas cukrus, glazūra (šelakas), medus, kakavos pudra, avietės, tirštiklis (pektinas), burbono vanilės ankštis, imbieras, cinamonas.

Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, riešutų (migdolų ir lazdynų) pėdsakų. Gali būti kiaušinių ir gliuteno pėdsakų. 

Energinė vertė (100g): 2312 kJ / 553 kcal, riebalai 39 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21 g, angliavandeniai 38 g, iš kurių cukrų 33 g, baltymai 8 g, druska 0,05 g. 

Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.

Apie gamintoją

M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.

Manufacture Cluizel

Manufacture Cluizel

All brand products

Jums galėtų patikti