Handmade figs in chocolate from Spain, filled with chocolate truffle liqueur cream and covered with thin black chocolate layer.
INGREDIENTS: Dried fig (45%), chocolate (37%) [(sugar, cocoa mass, cocoa butter, concentrated butter (milk) fat, emulsifier: soy lecithin, natural vanilla flavouring)] (Chocolate contains cocoa solids 52% min.), pasteurised cream (milk), brandy flavouring <0.5%
Ispaniškos baltosios figos iš Estremadūros regiono. Šios figos du metus iš eilės prestižinėje maisto parodoje Niujorke pelnė geriausiojo deserto pasaulyje titulą. Užkrečiamai skanu! Kiekviena figa yra kruopščiai atrenkama rankomis, pasiliekant tik tinkamo dydžio (turi būti mažytės) ir gerai prinokusias; tada atsargiai nuplaunamos ir 48 valandas džiovinamos kaitrioje Ispanijos saulėje. Kiekvienas gardėsis atskirai šventiškai suvyniotas, o po gražiu popierėliu slepiasi tikrai magija – geriausios mažosios Almoharin figos, užpildytos gardžiu įdaru. Kiekviena figa pamirkoma į švelnų šokoladą, taip figos pasidengia tolygiu bei plonu jo sluoksniu.