Vilnius

Klaipėda

  • James Suckling

    90 / 100

  • Wine Advocate

    89 / 100

  • EKO
Chateau Camensac Haut Medoc AOC 2009

The actual product may vary from the images shown on the website.

Raudonasis sausas

Chateau Camensac Haut Medoc AOC 2009

75,00

Aprašymas

Camensac stilių lemia biodinaminių metodų taikymas, geografinė padėtis ir mikroklimatas: švelnios žiemos ir karštos vasaros, taip pat ir vandenyno įtaka, bei žvirgždo dirvožemis. Aromatai atsiskleidžia per vyšnių, juodųjų serbentų ir šviežių slyvų kvapus. Kompleksiškumo jiems suteikia rožių ir nokių paprikų akcentai. Burnoje vynas minerališkas, išsiskiria mėlynių, serbentų bei apvalių taninų natos. Poskonis ilgas, čia išryškėja prieskonių ir slyvų akcentai.

Serving recommendations

Tiekti 16 – 18C prie jautienos kepsnio, pasta bolognese arba brandesnių sūrių.

Vertinimas

90 / 100

James Suckling

Bright, soft and fruity with plum and currant character, with full to medium body and a chewy finish. Muscular.

89 / 100

Wine Advocate

One of the finest, if not the very best Camensac I have ever tasted, this wine possesses loads of black currants, black cherries, cedar wood and spice box as well as a bit of earth and underbrush. It is medium to full-bodied, very generously endowed and quite long.

Apie gamintoją

Haut-Medoc apeliacijoje esančiam Chateau Camensac ūkiui priklauso 65 ha vynuogynų apsodintų Cabernet Sauvignon ir Merlot vynmedžiais žvirgždo dirvoje. Iki 2005-ųjų metų ūkis priklausė Forner šeimai, gaminančiai Marques de Caceres vynus Riochoje, o vyninėje konsultantu dirbo Garsusis Michel Rolland. 1855-ųjų metų Medoc Grand Cru klasifikacijoje Chateau Camensac buvo priskirtas 5-tam Cru.

Chateau Camensac All brand products

Jums galėtų patikti