Raudonasis sausas
Tvirto chaarakterio, kilnus ir didingas vynas iš centrinės Portugalijos. Vynuogių sulčių fermentacijos ir malolaktinio virsmo procesai vyksta spontaniškai, dėka naudojamų laukinių mielių. Pasibaigus fermentacijos procesui, vynas brandinamas 16 mėn. naujose prancūziško ąžuolo statinėse.
Tamsios, violetinio rubino spalvos vynas intensyviai kvepia trintų gervuogių, brandinto balzaminio acto, tabako aromatais. Burnoje vynas klampios tekstūros, gilaus pilno kūno, kuriame juntami tamsių uogų, skrudintų prieskonių, juodojo šokolado skoniai.
Tiekti 18-20 °C prie keptos karamelizuotos raudonos mėsos arba žvėrienos su juodų vaisių žele, tinka su galingu portugališku sūriu iš Azeitano arba tradiciniu Roquefort.
Founded thirteen years ago, the goal of the founders is to produce extremely high quality wines in a region that is famous for cheap mass production. All red wines are kept in oak barrels for at least nine months. http://www.arrepiadovelho.com/