Baltasis sausas
Vynas gaminamas iš senesnių (vidutiniškai 40 metų) 'Chenin Blanc' vynmedžių uogų, augančių geltono smėlio dirvožemyje. Augavietėje būdingas sausas dirvožemis, kontroliuojamas derlingumas. Dalis vyno brandinta nerūdijančio plieno talpose, kita prancūziško ąžuolo statinėse 9 mėnesius (iš kurių 20 % naujos) kartu su mielių nuosėdomis.
Ąžuolo statinėse brandintas, sodrus, svarus baltasis vynas kvepia melionu ir keptais obuoliais, prieskoniais. Burnoje vynas svarus ir kremiškas, pasireiškiantis karamelės ir medaus aromatais.
Patiekti 8-10 °C temperatūroje prie vištienos ir kitų baltos mėsos patiekalų, vėžiagyvių, oto, skrudintos plekšnės, aštresnių patiekalų.
"Our idea was simple - to create the best wine. We didn't have anything to show for the first four or five years," says Ken Forrester. But when he brought a bottle of wine to London for Mattew Duke, he got an incredible reaction from him. It was an expression of Chenin Blanc from South Africa unknown to wine experts. Matthew Duke was not restrained and described this wine as "This is frickin marvelous chenin." The philosophy of this winery is very simple: to produce the best wines. Although not certified, Ken Forrester wines are produced in an effort to meet sustainable and environmentally friendly standards.