Raudonasis sausas
Vynas gaminamas maišant skirtingų vynuogynų derlių: "les Bessards", kuris pasižymi granitiniu dirvožemiu ir laikomas Hermitage'o "siela"; "le Meal", žinomas senomis aliuvinėm terasom bei žvirgždu; "les Greffieux" - sąnašinis dirvožemis su žvirgždu.
Vynas brandinamas 18 mėn: 85 % ąžuolo statinėse, likusi dalis - betono talpose, siekiant išsaugoti vaisių aromatus bei minerališkumą.
Gilios raudonos spalvos, su violetiniais atspalviais. Juntamas raudonų vaisių aromatos, saldymedžio užuomazgos. Elegantiškas vynas su koncentruotais ir šilkiniais taninais. Poskonyje jaučiami juodieji serbentai, avietės.
Tiekti 16 - 18°C prie elnienos filė, keptos jautienos, brandaus "Saint Felicien" sūrio.
The story began with Michel Chapoutier, a unique man with a thirst for knowledge, definitely one of a kind. Michel is openminded and always willing to learn. He seeks to discover and reflect the full potential of his terroirs and let the soils express their true character. That which gives the wines their signature style. This now forms the basis of the M. Chapoutier ethos and our team strives to reveal the very best of what the soils have to offer.