Raudonasis sausas
Vynas yra daromas iš 4 skirtingų vynuogynų derliaus, kurie turi didelę reikšmę skoniui ir aromatui. Žėručio dirvožemyje augantis Cote Brune vynuogyno derlius, vynui suteikia tvirtą struktūrą. Cote Blonde - vynui suteikia elegantiškus gėlių aromatus. Šiaurinėje apeliacijos dalyje esantis Neve vynuogynas papildo vyno gylį ir minerališkumą. Tuo tarpu, daugiausia į pietus nutolęs Tupin - prieskonių ir tamsių uogų natomis.
Tiekti 17-18 °C prie kepto kalakuto ar anties, ilgai troškinto jautienos troškinių pagardintų grybais. Taip pat puikus vyno derinys su kietais, brandžiais sūriais, kurie yra pagardinti trumais.
The story began with Michel Chapoutier, a unique man with a thirst for knowledge, definitely one of a kind. Michel is openminded and always willing to learn. He seeks to discover and reflect the full potential of his terroirs and let the soils express their true character. That which gives the wines their signature style. This now forms the basis of the M. Chapoutier ethos and our team strives to reveal the very best of what the soils have to offer.