Raudonasis sausas
An intense bouquet with hints of ripe fruit and rose petals. Persistent in taste, thanks to its fine and enveloping tannins that give an elegant pleasantness to this wine. This Barolo was made with medium-long maceration in contact with the grape skins, alcoholic and malolactic fermentation in steel tanks, aged in French oak barrels for at least 18 months.
Serve at 16-18 °C with red meat steaks, pasta with meat sauce, stewed game with truffles, aged cheeses.
Vyninė "Mauro Molino" įkurta 1953-aisiais prie seno šv. Martyno vienuolyno. Jai priklauso 10 hektarų vynuogynų, tačiau labiausiai ji didžiuojasi vynuogynais Vigna Conca ir Vigna Gancia, iš kurių derliaus gaminamas barolas. Daugiau nei pusė vynuogynų ploto užima 'Nebbiolo', apie 2,6 ha 'Barbera', maždaug po pusę hektaro – 'Dolcetto' ir 'Chardonnay' vynuogės. Nuo 1978 metų vyninei vadovauja Mauro Molino, enologijos mokslus baigęs Albos institute. Nors vyninė maža , tačiau pripažinta tarptautinių vyno kritikų. Robertas Parkeris apie šios vyninės barolą: "...skonio vaisinė bomba! Masyvūs, koncentruoti vynai, kuriuos galima brandinti ilgiau nei 20 metų."