Raudonasis sausas
Hand-harvested. Fermentation at 28°C maximum. Maceration lasted 25 days. Open and closed pump-overs, with delestage in several stages of fermentation. 40% of the wine aged for 8 months in third - and fourth - use French oak barrels. A fresh, pure expression of the varietal, with aromas of violets, cherries, mocha and spice. Juicy tannins and balanced acidity complement perfectly with ripe fruit flavors, while a subtle hint of oak adds complexity.
Serve at 18 °C with tuna steak, lamb, hamburgers.
Spicy blackberries and blueberries with some bramble fruit, graphite and blue flowers. A medium-bodied and fleshy red, showing juicy fruit, smooth tannins and immediate drinkability. Vegan. Drink now.
Daugiau nei 20m. Susana Balbo dirbo įvairiuose pasaulio kraštuose, konsultuodama vietos vynines. 1999m. ji nusprendė įgyvendinti savo svajonę ir įkūrė vyninę „Dominio del Plata“ Mendosos regione. Dar po 10m. išsipildė ir kita jos svajonė – sūnus Jose ir dukra Ana nusprendė prisidėti prie šeimos verslo bei tęsti ilgametes šeimos tradicijas. Susana Balbo – legendinė Argentinos vyno asmenybė, net tris kartus išrinkta organizacijos „Wines of Argentina“ prezidente bei tapusi pirmąja moterimi Argentinoje, baigusi enologijos mokslus. Neretai ji vadinama „Torrontes karaliene“, nes būtent Susana atgaivino šią aromatingą vynuogių veislę, pradėjusi gaminti itin aukštos kokybės Torrontes vyną. „Dominio Del Plata“ daro vaisiškus, subalansuoto skonio, pasaulyje žinomus vynus „Crios“, „BenMarco“, „Susana Balbo Signature“ ir „Nosotros“. http://www.dominiodelplata.com.ar