Raudonasis sausas
Vidutinio svarumo, gaivus, ilgo juodųjų uogų poskonio. Švelnaus, vaisiško stiliaus vynas 12 mėn. praleido prancūziško ąžuolo satinėse, kurios suteikė jam šilko švelnumo tekstūrą. Gilokas vynas atsiskleižia per juodųjų serbentų, vyšnių, slyvų padažo, saldaus tabako, riešutų aromatus.
Sulčių fermentacija vykdyta atvirose betoninėse talpose nuolat palaikant 28°C temperatūrą. Vynas 12 mėn. brandintas antro ir trečio naudojimo prancūziško ąžuolo statinėse.
Likutinis cukraus kiekis: 1,8g/l.
Tiekti 14-16°C prie sotaus jautienos mėsainio, kalakutienos maltinukų su grybų padažu, šonkauliukų, keptų ant griliaus.
Kanonkop Winery is often referred to as South Africa’s Priemier Grand Cru Classe winery. The family winery, which has been handed down from generation to generation for more than 40 years, owns 100 hectares of vineyards on the slopes of Mount Simonsberg, where more than 50 years old Pinotage vines can be found. Here the productions are some of the best red wines in all of South Africa. Wine production is based on old traditions: most of the vineyards are not artificially irrigated, the wine is fermented in shallow wide concrete tanks and then matured in French oak barrels; and everything is done on the same farm.