Baltasis sausas
Asmeninis ir profesinis ryšys tarp Gianni Masciarelli ir Marina Cvetic 1991 metais sukūrė šią produktų liniją Marinos vardu. Vynas daromas iš atskiro vynuogyno, augančio 250-360mvjl. Fermentacija vykdyta naujose ąžuolo statinėse 15-30 dienų, vėliau vynas 18 mėn. laikytas tose pačiose ąžuolo statinėse su mielėmis, išpilstytas laikomas 1 metus butelyje.
Geltonojo aukso spalvos vynas kvepia kriaušėmis, medumi, baltomis gėlėmis, tropiniais vaisiais, migdolais. Minkštas, gaivus, puikaus balanso, dūmiško poskonio.
Tiekti 10-12° C prie rūkytos riebžuvės, rizoto su daržovėmis/jūros gėrybėmis, troškintos baltos mėsos, baltos žuvies sriubos.
Masciarelli Tenute Agricole was established in 1981 from the entrepreneurial intuition of Gianni Masciarelli, a symbol of Italian wine and protagonist of the success of modern wine production in Abruzzo. The beating heart of the winery is in San Martino sulla Marrucina, in the province of Chieti, and includes vineyards and olive groves, in all 4 provinces of Abruzzo. Wine production – while also having a small production of extra virgin olive oil – now has 18 labels and five product lines: Classic Line, Gianni Masciarelli, Villa Gemma, Marina Cvetic, and Castello di Semivicoli. In the constant and renewed work for innovation, but with respect for the environment and tradition, Masciarelli inaugurated, after a long restoration, Castello di Semivicoli, a seventeenth-century baronial mansion, which is now a Relais de Charme in the vineyards, a driving force of wine tourism in the area.