Rožinis sausas
Tai naujas Clos Mogador vynas, turintis ryškų Viduržemio jūros charakterį, raudonųjų uogų bei citrusinių vaisių skonį, gaivią rūgštį. Vynas fermentuotas su vietinėmis mielėmis ąžuolinių statinių ir nerūdijančio plieno kubilų mišinyje.Vynas brandintas 12 mėnesių naudotose medinėse talpose (80-220 hL) ir 6 mėnesius nerūdijančio plieno talpyklose. Vidutinio kūno, minerališkas, lengvai karstelėjusio poskonio.
Vyno pagaminta 3600 butelių.
Tiekti 9-12°C prie sušių, salotų su krevetėmis arba ant grotelių kepto omaru su žolelėių sviestu ir troškintomis daržovėmis.
Clos Mogador is a wine estate in Gratallops in the Priorat appellation of Catalonia, particularly known for its red wines focusing on Grenache and Carignan. The estate was founded in 1979 by Catalan-Frenchman René Barbier, but the first Clos Mogador wine did not appear until 1989, when a joint release of a combined blend with nine other producers – released with 10 different labels – appeared to great acclaim.