Raudonasis sausas
Vynas sodrus, kompleksiškas bet tuo pačiu nėra sunkus. Ilgo poskonio, nokaus stiliaus vynas padarytas iš senų Tempranillo vynmedžių uogų, augančių Aragono regione. Dirvožemis gausus kalkakmeniu, moliu, skalūnu. Augavietėms būdingas geras drenažas, todėl vynuogynai nėra papildomai drėkinami. Uogų nokimo periodu vyrauja aukšti temperatūrų skirtumai dienos ir nakties metu. Intensyvios vyšnių spalvos vynas kvepia raudonomis uogomis, kava, saldžiais prieskoniais.
Tiekti 16-18 °C temperatūros su ėrienos ar keptos jautienos patiekalais, mėsos troškiniais, kietais brandintais sūriais.
Rich nose with a swathe of ripe dark cherries, licorice and a baked plum character. Medium to full body on the palate with some chewy tannins and a fruity, tight finish
The farm of San Greogorio is known for its concentrated taste and excellent value wine from the Calatayud appeal in the northeast of Spain. Old (sometimes even a century-old!) Garnacha and Tempranillo vines growing in infertile soil yield a small but extremely bright-tasting harvest. The 2016 and 2017 San Gregorio wine received much praise from critics for its perfectly balanced taste and exceptional value.