Raudonasis sausas
Elegancija, galia ir intensyvumas - vyno iš saulėto klimato zonos ypatumai. Vynuogės vynui paruošti skinamos rankomis nuo aukštų šlaitų, kurie gausūs žėručiu, skalūnu, moliu. Vynas brandinamas nerūdijančio plieno talpose. Svarus, uogiškas, aksominių taninų raudonasis kvepia juodomis trešnėmis, deramos struktūros, juntama terroir išraiška.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie raudonos mėsos ir daržovių troškinių, prie grybų patiekalų, picų, pastos su faršu, lengvesnių sūrių.
"Aromas of dark cherries, leaves, gunpowder and baking spices. It’s medium-bodied with crunchy dark cherries and some black pepper on the palate. Transparent and precise with a flavorful finish. From biodynamically grown grapes. Drink now."
The story began with Michel Chapoutier, a unique man with a thirst for knowledge, definitely one of a kind. Michel is openminded and always willing to learn. He seeks to discover and reflect the full potential of his terroirs and let the soils express their true character. That which gives the wines their signature style. This now forms the basis of the M. Chapoutier ethos and our team strives to reveal the very best of what the soils have to offer.