Raudonasis sausas
Vynuogių sultys fermentuojamos nerūdijančio plieno talpose. 12 - 18 mėn. trunkantis vyno brandinimo procesas vyksta prancūziško ąžuolo statinėse (30% iš jų naujos).
Vidutinio intensyvumo vyšnių atspalvio vynas kvepia gana išraiškingais tamsiųjų vyšnių, saldymedžio ir švelniais skrudintų prieskonių aromatais. Burnoje vynas kompleksiškas. Juntami tvirti, smulkūs taninai, vaisiški tamsiųjų uogų skoniai.
Tiekti 16 - 18 C prie jautienos šonkauliukų, žvėrienos troškinio arba kietų brandintų sūrių.
It is one of the largest and historically richest wineries in Fronsac. The winery was founded in the time of Charlemagne, in 1577. The Renaissance heritage building was rebuilt in the 19th century. and to this day is engaged in winemaking. The winery owns 65 hectares of vineyards. The soil in these areas is rich in clay, limestone and sandy rocks. Also, they are rich in old, more than 80 m. age, vines. The winery currently belongs to the Chinese business group - Brilliant Group.