Salsvo ir subtilaus skonio žaliosios Nocellara veislės alyvuogės yra konservuojamos sūryme. Puikia derės kaip užkandis, paskaninti makaronus, įvairias salotas ar brusketas.
Sudedamosios dalys: Nocellara alyvuogės (63%), vanduo, druska, pieno rūgštis, askorbo rūgštis.
Energinė vertė (100g): 293 kJ / 71 kcal, riebalai 6,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1 g, angliavandeniai 0,6 g, iš kurių cukrūs 0,6 g, baltymai 0,8 g, druska 0,14 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 10 dienų.
Oilalà is one of Italy’s most renowned olive oil producers. Guided by modern and responsible principles, Oilalà is dedicated to crafting premium-quality products: extra virgin olive oils, balsamic reductions, and gourmet spreads.
For their olive oils, the freshly harvested olives are pressed within six hours to preserve maximum freshness and aromatic purity.
In 2018, at the prestigious New York International Olive Oil Competition, Oilalà’s olive oil was awarded the Gold Medal — a recognition of its excellence and distinctive character.