Baltasis sausas
Vynas daromas iš senų, daugiau nei 80 metų senumo vynmedžių derliaus. Šie vynuogynai, esantys šiaurinėje Viré-Clessé apeliacijos zonoje, auga gausiame molio ir kalkakmenio dirvožemyje. Šios terrior savybės leidžia pagaminti koncentruotą ir minerališką vyną, tinkantį ilgam brandinimui.
Vynas 24 mėnesius brandintas prancūziško ąžuolo statinėse, kartu su mielių nuosėdomis. Aromate juntamos prisirpusių kriaušių, skrudintų lazdyno riešutų bei mielinių duonos kepinių natos. Burnoje vynas pilno kūno, juntami sviesto, dūmo ir riešutų skoniai, kuriuos lydi ilgas minerališkas poskonis.
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie paukštienos grietinėlės padaže, oto kepsnio, jūros gėrybių patiekalų ar itališkų virtinukų su moliūgų, saldžiųjų bulvių įdaru ir čederio sūrio padažu.
The Domaine was founded in 1956 by André Bonhomme and his wife Gisèle. The surface was then 4 ha of Macon Viré, the appellation of the time, coming from his father Joseph Bonhomme. Today, André Bonhomme handed over to his son-in-law Eric Palthey and his daughter Jacqueline, both joined by their sons Aurélien and Johan. The estate carries out its activity in organic viticulture on some 14 ha located on the clay-limestone soils of the communes of Viré and Clessé for a production exclusively in bottles of 98% white wines and 2% reds.We find in white the Chardonnay grape variety and in red the Gamay.