Baltasis sausas
Minerališkas, gaivus baltasis vynas kvepia citrusais, baltomis gėlėmis, čiobreliais. Burnoje vynas lengvas/vidutinio svarumo su juntamais dar žalokais kaulavaisiais bei minerališka rūgštimi.
Vynuogės nurenkamos nuo vyninei priklausančių 3 ha ploto augaviečių, esančių pačioje Chablis širdyje (visai šalia gerai žinomo Montée de Tonnerre Premier Cru). Vynmedžių amžius - 30 metų. Ekspozicija - pietūs/pietryčiai. Išspaustos vynuogių sultys fermentuojamos žemoje temperatūroje 7 dienas. Vynas brandinamas 12 mėnesių - 80 % nerūdijančio plieno talpose, 20 % ąžuolo statinėse.
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie paukštienos grietinėlės padaže, oto kepsnio, jūros gėrybių patiekalų.
The Billaud-Simon domaine has had great success due to their collection of first class vineyards, access to the latest winemaking technology and decades of family knowledge passed down by one generation to the next. The estate was established in 1815 and the ambition is to produce wines that give the most accurate rendering of the soil and lie of the land.