Baltasis sausas
Gaivios rūgšties, glotnios tekstūros ir ilgo minerališko poskonio vynui pagaminti naudojamos itin sveikos uogos, nurenkamos iš augaviečių, gausių titnagu. Vynas fermentuotas ir laikytas nerūdijančio plieno talpose. Blyškios spalvos vynas pasižymi kompleksišku aromatu, kuriame baltų sodo vaisių (obuolių, kriaušių), agrastų bei citrusų kvapai persipina su titnago, dūmo bei šlapio akmens natomis.
Tiekti 10-12 °C prie vėžiagyvių, žuvies patiekalų, ožkos sūrio, krevečių tempuroje.
The 12th generation now runs the Chatelain area of 30 hectares of vines, in Pouilly-Fumé, spread over 6 towns of the 7 in the designation. A lot of creative freedom and meticulous selection of blends allow us to propose a well worked, balanced and very distinctive wine. There are today, in the vintages of the Chatelain domain, all the knowledge and work of a wine-maker. But it is also, the legacy from generations to generations of the love for winemaking.