Raudonasis sausas
Visadì yra vynas, nuo kurio Domenico Clerico pradėjo vystyti savo vynišką svajonę, tai buvo 3 hektarų Dolcetto vynuogynas. Vynmedžiai auga kalkingame smėlyje, jų amžius -20/40 metų. Vynuogyno ekspozicija -šiaurė, šiaurės rytai. Fermentacija ir maceracija (2-3 dienos) vykdyta nerūdijančio metalo talpose reguliuojamoje temperatūroje. Vėliau vynas 10 mėn. brandintas tose pačiose talpose.
Intensyvios violetinės spalvos vynas kvepia juodosiomis vyšniomis, gervuogėmis, šilkmedžio uogomis, žibuoklėmis. Sausų, bet minkštų taninų, lengvas, juodųjų uogų poskonio.
Tiekti 14-16°C temperatūros prie picų, pastos, vytintų dešrų, lengvesnių sūrių.
Domenico Clerico has been one of the greatest innovators in the Italian wine world, a long and constant task, everything focused on enhancing the qualities of Barolo with the philosophy and passion that has always guided him and moreover he has been able to skifully convey this to those who have followed in his footsteps.