The juice for this peach nectar is obtained exclusively from the White Peach variety. This variety of peach is characterized by a very intense aroma and fullbodied taste. Our fully-ripe and fragrant white peaches are sourced from our farmers from Italy. Thanks to an individual technique the farmers only pick harvestable fruits. This guarantees the consistently high quality of our product. Our white peach nectar has a fruit content of at least 50%. This juice can be perfect aperitif in sparkling wine cocktail like Peach Bellini (1:2 proportions) or, as an nonalcoholic alternative can be mixed with sparkling water.
Serving temperature 12 – 14°C, ideal pairing with desserts or fruits.
“Tradicijų puoselėjimas” - moto, jau virš šimtmečio lydintis Van Nahmen sulčių spaustuvę. Tačiau neapsigaukite, šiam gamintojui tradicijos - tai inovacija, virsmas, nuolatinis tobulėjimas siekiant pasiūlyti rinkai išskirtinį produktą. Van Nahmen istorija prasidėjo 1917-aisiais, kai Vilhelmas Van Nahmen įkūrė obuolių tyrės manufaktūrą, kuri 1930-aisiasi perėjo prie vietinių Reino regiono veislių obuolių sulčių gamybos. Nuo 2007 metų šeima gamina įvairių vaisių retų veislių sultis, dalį kurių paverčia nealkoholiniais putojančiais gėrimais. Siekdama puoselėti senąsias veisles, šeima ne tik bendradarbiauja su ekologine žemdirbyste užsiimančiais tradicinių veislių vaismedžių augintojais, bet, ir kasmet pasodina tarp 500 – 800 vietinių veislių sodinukų. Nuo 2005 metų šeimos verslui vadovauja jau ketvirtosios kartos atstovas Peter van Nahmen, manantis, kad sultys, gaminamos iš senųjų veislių, kaip ir vynas - atskleidžia platų aromatų bei pojūčių pasaulį taurėje. Van Nahmen šeima yra puikus pavyzdys, kaip derinant kraštui būdingas tradicijas, bioįvairovės puoselėjimą bei inovatyvų požiūrį galima sukurti sėkmingą produktą. Šiuo metu savo asortimente Van Nahmen turi įvairias rūšines sultis, putojančias sulčių arbatas bei putojančius sulčių kokteilius (nealkoholines alternatyvas putojantiems vynams), taip pat sidrus. Produktai turi ES ekologinį sertifikatą.